Szolgáltatások

otthonról is megrendelheti

Akkor és onnan intézi a javítást amikor és ahol az Önnek a legkényelmesebb. Amennyiben úgy kívánja, saját kanapéjáról hozzuk el a hibás készüléket és ugyanoda szállítjuk vissza megjavítva.

Cégünk legfontosabb szempontja a megrendelő maximális kényelme.

Akár otthon a nappaliban ülve megrendelheti a hibás készülék javítását, melyet az ellenőrzött körülmények között végzett javítás után ugyanoda, otthonába futárszolgálattal vagy postai úton kézbesítünk.

Minden ügyfelünk részére a teljes javítási folyamatot utólagos fizetési feltétellel biztosítjuk, mellyel a megrendelő által vállalt kockázatot kívánjuk minimalizálni.

Nem kérünk előre utalást, nincsenek rejtett költségek, és természetesen minden javításról számlát küldünk a termékkel együtt.

A hibás készülék átvétele után a terméket analizáljuk, melynek díja 1500 Ft. Ezt a díjat elengedjük amennyiben árajánlatunk alapján a megrendelő velünk végezteti el a javítást.

A hiba analizálása után ajánlatot adunk a megrendelőnek a javítás költségéről, és a vállalt határidőről. Ennek ismeretében dönthet a javítás megrendelése vagy elutasítása mellett.

A megjavított terméket a megrendelő által kért úton juttatjuk vissza.

Az elvégzett javításra 1 hónap garanciát biztosítunk, valamint a cserére szoruló alkatrészek esetében további, a gyártó által meghatározott időtartamú alkatrész garanciát.

Nyilván minden hiba más és más, ezért az egyes készülékek javítása előtt a megrendelő szeretné tudni, mekkora költségre számíthat. Tapasztalataink alapján a legtöbb készülék javítása az alábbi árszintek közé esik.

Mobiltelefon: 2000 - 10.000 Ft
Szórakoztató elektronika: 2000 - 10.000 Ft
Laptop, számítógép: 3000 - 20.000 Ft
Szállítási költség kb: 1500 Ft